Baltík - celostátní kolo Mladý programátor 2014 ve Strakonicích

28.06.2014 12:28

 

V pátek 13. 6. 2014 náš zástupce Tomáš společně s Lukášem, který letos soutěžil za kroužek Bíliny, vyrazili na celostátní kolo soutěže Mladý programátor 2014, které se konalo ve Strakonicích. Organizátory celostátního kola byli TIB, občanské sdružení a ZŠ Dukelská, Strakonice .

Vyjeli jsme ráno autobusem do Prahy a čekala nás cesta do Strakonic. Po příjezdu jsme se ubytovali, prohlédli si Strakonice, zašli na zmrzlinu a netrpělivě čekali na zahájení soutěžní víkendu a zároveň na vyhlášení výsledků a předání cen regionálních kol.

V sobotu ráno se účastníci sešli na snídani. Kolem deváté bylo oficiální zahájení soutěže. V deset začali děti programovat a konec byl v jednu hodinu. Poté následoval oběd a návštěva Mlýna v nedalekých Hoslovicích. Mezitím porota kontrolovala programy a hodnotila. Po návratu následovala večeře.

Celého soutěžní klání se zúčastnilo 15 jedno až tříčlených družstev v kategorii A a B a 10 jedno až tříčlenných družstev v kategorii C.

Děkujeme za pěknou reprezentaci a těšíme se na příští, protože se celostátní kolo Mladého programátora bude konat u nás v Žatci.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.