Celostátní kolo Mladého programátora 2016 v Hodkovicích

08.06.2016 21:24

A jedeeeem...

Nakonec nás jelo méně než nás postoupilo, ale i tak jsme si to užili. V kategorii A nás reprezentoval tým Budíci - Martin a Vojta a v kategorii B - tým Lulu - Lukáš.

V pátek jsme se přesně ve 12:00 sešli na autobusovém nádraží v Žatci a vyjeli směr Praha. Ve dvě hodiny jsme se připojili ke skupině programátorů z TIB, z. s. Praha a společně s nimi jsme vyjeli směr Hodkovice nad Mohelkou autobusem z Černého Mostu. Když jsme vystoupili z autobusu čekala nás cesta pěšky ke základní škole v Hodkovicích nad Mohelkou. Ubytovali jsme se a pak jsme šli na hřiště, kde se hráli míčové hry. Po večeři jsme šli na zahájení, kde nám žáci pořádající školy připravili představení o Karlu IV. a byli zde vyhlášeni vítězové krajských kol. Pak jsme si připravili spacáčky a rychle šli spát, abychom byli na soutěž odpočinuti.

V sobotu hned po snídani jsme se připravili na soutěž, proběhla rozprava a následovala vlastní soutěž. Tématem úloh byl život Karla IV. Po skončení vlastní soutěže, jsme se naobědvali. Zatímco po obědě porota hodnotila naše úlohy, my jsme vyrazili na prohlídku hradu Sychrov. Tam jsme jeli vlakem a zpátky nás čekalo pár kilometrů pěšky. Výlet byl příjemný, počasí nám přálo a tak jsme si to užili. Vrátili jsme se přesně na večeři a po ní už nás čekali, jak jinak počítače až do večerky.

          

V neděli ráno jsme si pobalili věci, zašli na snídani a zvědavě jsme očekávali výsledky soutěže. Naše týmy se neztratili v kategorii A se kluci, Martin a Vojta, umístili na 12. místě a v kategorii B Lukáš obsadil 6. místo. Kluci si na vyhlášení vybrali ceny a už jsme pospíchali na vlakové nádraží, kde začínala cesta domů.

Klukům gratulujeme atěšíme se na příští rok.

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.