Programování pro nejmenší

31.08.2021 10:58

Vítejte na našem kroužku programování pro nejmenší, kde se děti hravou formou ponoří do fascinujícího světa technologií! Naše hodiny jsou navrženy tak, aby byly plné zábavy, kreativity a objevování, což dětem umožní získat základní dovednosti v oblasti programování již od útlého věku.

V průběhu kroužku si zahrajeme populární hru Scottie Go!, která děti provede prvními kroky v programování pomocí řešení různých úkolů a výzev. Hlavní část našeho programu se zaměří na program Baltík, který dětem umožní tvořit vlastní hry a aplikace. Baltík je ideální pro rozvíjení dětské fantazie a logického myšlení, protože nabízí široké možnosti pro experimentování a kreativní tvorbu. Děti se také seznámí s programem Scratch Junior, ve kterém si mohou zkoušet jednoduché animace a interaktivní příběhy.

Kroužek je vhodný pro děti z 1. a 2. třídy základní školy a také pro šikovné předškoláčky, kteří mají zájem poznat základy programování. Abychom se mohli každému dítěti dostatečně věnovat, pracujeme v malé skupince o 6 až 8 dětech. Scházíme se jednou týdně v předem určených dnech, což umožňuje pravidelný a systematický rozvoj dovedností.

Naším cílem je nejenom seznámit děti se základy programování, ale také podporovat jejich logické myšlení, tvořivost a schopnost spolupracovat s ostatními. Chceme, aby si děti odnesly nejen nové vědomosti, ale i radost z objevování a tvoření.

Těšíme se na všechny malé programátory, kteří jsou připraveni vydat se na cestu plnou zábavy a nových objevů!

Kroužek Den Čas Cena za pololetí Lektor
Programování pro nejmenší (60 min)
určeno pro děti 1. a 2. třídy ZŠ a šikovné předškoláčky
středa 15:00 - 16:00 1340,- Michal Provazník - Martina Moravcová

PŘIHLÁŠKA

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.