Programování s Baltíkem

23.08.2020 19:44

Vítejte na našem kroužku programování s Baltíkem, kde děti objevují kouzlo programování a rozvíjejí své logické myšlení a tvořivost. Tento kroužek je ideálním místem pro všechny mladé nadšence, kteří chtějí proniknout do světa technologií a možná si již v tomto věku začít tvořit své profesní sny.

V průběhu školního roku se zaměříme na základy práce s počítačem a zejména na základy programování pomocí programu Baltík. Nejedná se pouze o hraní her na počítačích, ale o tvorbu vlastních her, aplikací a programů. Děti se naučí, jak přetvářet své nápady do funkčních projektů, čímž si osvojí základní principy programování, které jsou dnes tak důležité.

Baltík je výukový multimediální programovací a kreslící nástroj, který je navržen tak, aby podporoval dětskou kreativitu a logické myšlení. Díky jednoduchému a přístupnému rozhraní se děti naučí nejenom základy programování, ale také, jak strukturovat své myšlenky a řešit problémy efektivně a zábavnou formou. Součástí kroužku je také roční licence programu Baltík, která je zahrnuta v poplatku za kroužek, takže děti mohou v programování pokračovat i doma a dále rozvíjet své dovednosti.

Během roku se děti budou účastnit několika programátorských soutěží, kde budou mít možnost porovnat své schopnosti s vrstevníky z celé České republiky i ze zahraničí, což je pro děti skvělá příležitost ukázat, co se naučily, a získat cenné zkušenosti.

Kroužek je určen pro děti ve věku 6 a více let, přičemž každá pracovní skupinka bude mít 8 až 10 dětí. Scházet se budeme jednou týdně v předem určených dnech, což umožní pravidelný rozvoj a individuální přístup ke každému dítěti.

Těšíme se na všechny mladé programátory, kteří jsou připraveni se učit, tvořit a bavit se s Baltíkem!

Kroužek  Kde Den  Čas  Cena za pololetí Lektor 
Programování s Baltíkem (60 min)
určeno pro děti od 1. třídy ZŠ
3. ZŠ Žatec středa         13:45 - 14:45  940,- Martina Moravcová
Programování s Baltíkem začátečníci (60 min)
určeno pro děti od 3. třídy
učebna Žatec středa  16:05 - 17:05 1340,- Martina Moravcová
Programujeme s Baltíkem začátečníci (60 min)
určeno pro děti od 3. třídy
učebna Žatec připravujeme   1340,- Martina Moravcová
Programujeme s Baltíkem pokročilí (90 min)
určeno pro děti, které kroužek navštěvují alespoň jeden rok
učebna Žatec pondělí 16:30 - 18:00 1690,- Martin Černý

PŘIHLÁŠKA
 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.