Programování Scratch

27.08.2020 18:44

Vítejte na kroužku Programování Scratch, kde se děti naučí tvořit své vlastní animace, interaktivní příběhy a jednoduché hry pomocí populárního vizuálního programovacího jazyka Scratch! Tento kroužek je skvělým startem pro všechny malé tvůrce, kteří se chtějí seznámit s programováním zábavnou a přístupnou formou.

Scratch je vizuální programovací jazyk navržený speciálně pro děti, který podporuje rozvoj logického myšlení a tvořivosti. Tento kroužek je ideálním prostředím, kde se děti mohou naučit základům programování hravou a intuitivní formou.

Kroužek je určen pro děti od 4. třídy základní školy, přičemž každá pracovní skupinka bude mít 8 až 10 dětí. Tento formát umožňuje individuální přístup, díky kterému se každému dítěti můžeme věnovat s ohledem na jeho tempo a potřeby. Budeme se scházet jednou týdně v předem určených dnech, což poskytuje pravidelnou a strukturovanou příležitost pro rozvoj dovedností.

Programování ve Scratchi nejenom rozvíjí technické dovednosti, ale také podporuje děti v rozvoji kreativity, kritického myšlení a schopnosti řešit problémy. Je to skvělý způsob, jak děti seznámit se základy programování a připravit je na další výzvy ve světě technologií.

Připojte se k nám a dejte svým dětem příležitost objevovat a tvořit ve světě Scratche!

Kroužek Den Čas Cena za pololetí Lektor
Programování Scratch (90 min)
určeno pro děti 4. třídy ZŠ
úterý 15:00 - 16:30 1690,- Dana Strnadová

PŘIHLÁŠKA

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.